verzenden & retourneren

Verzenden
Een bestelling wordt verstuurd nadat de bestelling is betaald via een bankoverschrijving of Tikkie, hiervoor krijgt de koper 24 uur de tijd. De bestellingen probeer ik zo snel mogelijk te versturen. Sommige items worden gemaakt op bestelling en dit kan wat tijd in beslag nemen. Bestellingen worden verstuurd met PostNL, DHL of DPD.

De prijzen in de webshop zijn exclusief verzenkosten. De verzendkosten verschillen per item en lopen uiteen vanaf €4,00 tot €6,75. Wanneer een bestelling boven de €75,- is, wordt deze gratis verzonden.

De koper is bij de aankoop verantwoordelijk voor de juiste aanlevering van gegevens. Wanneer deze niet blijken te kloppen zijn eventuele kosten voor de koper.

Retourneren
Mocht je een item willen retourneren, dan zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

1.      Items die op maat gemaakt zijn, gepersonaliseerd items en vintage items kunnen helaas niet geretourneerd worden. Houd hiermee rekening bij het bestellen!
2.      Items kunnen geretourneerd worden binnen 14 kalenderdagen.
3.      De retourkosten dienen betaald te worden door de koper zelf. Het risico van het terugsturen van een item rust op de klant zelf. Lotch Label is niet aansprakelijk voor het beschadigen of het zoekraken van een retour gestuurd item(s). Mocht er een item beschadigd teruggestuurd worden, dan wordt de waarde van de terugbetaling verlaagt, afhankelijk van de schade. Hierbij adviseer ik het item goed te verpakken en het aangetekend te versturen, zodat je zeker weet dat het goed aankomt. Dit is echter geen verplichting, maar een aanbeveling.
4.      Zorg dat het item geen gebruikerssporen bevat, denk hierbij aan: geen (make-up) vlekken, deodorant, zweet. Indien dit niet wordt nageleefd, wordt de retour niet aangenomen.
5.      Verstuur het pakket in de originele verpakking.

Hoe retourneer ik mijn gekochte item(s)?

1.      Meld je retour aan bij Lotch Label. Dit doe je door een mail te sturen naar info@lotchlabel.nl en vermeldt hierin je naam, product en de reden van retour.
2.      Hierna kun je je retour inpakken en versturen naar het adres dat je via je mail ontvangt na het aanmelden van je retour.
3.      Zodra jouw retour binnen is gekomen bij Lotch Label en is goedgekeurd, ontvang je binnen uiterlijk 10 werkdagen het bedrag teruggestort op het rekeningnummer waarmee je hebt betaald.