veelgestelde vragen

1.    Kan ik zelf ook iets laten ontwerpen?
Dit is zeker mogelijk. Er zijn verschillende ontwerpen mogelijk als namen, initialen, maar ook andere verzoeken zijn mogelijk. Mocht je graag een eigen ontworpen item willen laten maken, stuur dit verzoek dan door via info@lotchlabel.nl en dan beantwoord ik jouw verzoek of het mogelijk is.

2.    Welke betaalmethodes accepteert Lotch Label?
Op dit moment accepteert Lotch Label alleen bankoverschrijvingen of kan je een bestelling betalen via een Tikkie. Nadat het geld is ontvangen, wordt de bestelling verstuurd. Als koper heb je 24 uur de tijd om de betaling te voldoen. Indien dit niet wordt nageleefd, wordt de bestelling afgebroken.

3.    In welke staat zijn de vintage items?
De items worden nauwkeurig nagekeken of er geen grote beschadigingen zijn en nog in goede staat verkeren! Natuurlijk zijn de items wel gedragen en kunnen dus gebruikerssporen bevatten.

4.    Hoe weet ik of een item mij past?
De maten van de kleding staat altijd vermeld bij het product en ook hoe het item valt. Mocht je alsnog twijfelen, kun je mij altijd een berichtje sturen en dan help ik je graag verder!

5.  Kan ik mijn bestelling retourneren?
Hier lees je meer over op de pagina ‘verzenden en retourneren’. 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@lotchlabel.nl of stuur een DM op Instagram en dan help ik jou graag verder!