Hoe style je het lotch label t-shirt?

Het oversized Lotch Label T-shirt kan je op verschillende manieren dragen, van een zomerse outfit tot aan een chique outfit tot aan een comfortabele outfit, het kan allemaal! Het Lotch Label T-shirt heeft een oversized fit en kan soms lastig te combineren zijn. Daarom heb ik een paar leuke outfits samengesteld voor jou, zodat jij daar niet over na hoeft te denken.

Raak geïnspireerd met de volgende outfits:

Comfortabele outfit
Combineer het Lotch Label T-shirt met een joggingsbroek en een paar simpele sneakers. Maak de outfit af met wat leuke sieraden en een zonnebril en je bent klaar om comfortabel naar buiten te gaan.

Girly outfit
Een midi-rok is weer helemaal terug van weggeweest en is hotter dan ooit. Het Lotch Label T-shirt kan je hiermee ook perfect stijlen door het shirt in je rok te stoppen. Combineer deze outfit met een paar leuke sneakers of laarsjes en je bent klaar om te gaan.

Zomerse outfit
Voor de zomerse dagen kan je het Lotch Label T-shirt combineren met een rokje met print. Dit houdt het speels en zomers. Combineer de outfit met wat basic sieraden en een leuke zonnebril en je bent klaar voor een zomers dagje.

Een chique outfit
Je kan het Lotch Label T-shirt ook op een chique manier dragen. Combineer het T-shirt met een nette broek, een paar grote gouden oorbellen, een mooie tas en een bijpassende zonnebril.

Streetstyle outfit
Combineer het Lotch Label T-shirt met een wijde broek met een hoge taille. Om de outfit af te maken kan je het T-shirt combineren met een blazer en stoere sneakers.

Winterse outfit
Voor de wat koudere dagen kan ook het Lotch Label T-shirt gedragen worden. Combineer het T-shirt met een strakke jeans en een lekker dik vestje. Maak de outfit compleet met leuke sneakers of laarsjes en je blijft lekker warm tijdens de winterdagen.

Je ziet het al, het Lotch Label T-shirt kan je op zoveel verschillende manieren dragen en de combinaties zijn eindeloos. Hoe je het T-shirt ook gaat dragen, je kan er eigenlijk niet mis mee gaan.

Volg je Lotch Label al op Instagram? Hier kan je ook inspiratie op doen voor leuke outfits.
Jouw eigen Lotch Label T-shirt shop je hier!

Liefs,

Lotch Label.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *