Hey you! In deze blog vertel ik je meer over het ontstaan van Lotch Label. Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder!

DE START VAN LOTCH LABEL

Lotch Label is in eerste instantie ontstaan uit een voorliefde voor mode. Met ambitie voor een eigen onderneming en een drive om unieke kleding te verkopen ben ik begin 2021 van start gegaan met mijn eigen onderneming: Lotch Label. Het starten van mijn eigen onderneming vond ik erg spannend en ik heb er daarom voor gekozen mijn onderneming te starten tijdens de minor Retail & Winkelmanagement om op deze manier goed begeleid te worden bij het starten van mijn eigen onderneming. Tijdens deze minor wordt je geholpen met het financiële gedeelte van het starten van een onderneming, maar ook wordt je geholpen met e-commerce en je krijgt inzicht in de consument en hoe je hier mee om kan gaan tijdens je eigen onderneming. Naast het runnen van Lotch Label, ben ik nog fulltime studente Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ook wel de HAN genoemd.

Lotch Label staat voor unieke kleding die met de hand wordt gemaakt speciaal voor jou. Zelf vond ik het altijd erg moeilijk om unieke kleding te kopen die ook betaalbaar is. Vaak zijn unieke kledingitems ook erg prijzig. Zelf vind ik het altijd leuk om kleding te hebben die andere niet hebben. Met Lotch Label wil ik unieke kleding maken voor iedereen die ook nog eens betaalbaar is. De klant staat bij mij altijd voorop en ik wil dat zij een kledingitem krijgen waar zij blij mee zijn! De klant kan dan ook altijd aangeven wat zij graag zouden willen hebben en ook in welke kleuren, maat, patronen en nog meer.

Wist je dat….?
Dat de naam Lotch Label is afgeleid van de naam van de eigenaresse? CHarLOTte.

Volg je Lotch Label al op Instagram? Hier wordt wekelijks nieuwe berichten op geplaatst waar jij inspiratie kan opdoen voor jouw eigen T-shirt of sweater. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en stuur mij een berichtje op Instagram of stuur een e-mail naar info@lotchlabel.nl.

Veel shop plezier!

Liefs,
Lotch Label.